Home Up 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 Bonustur 2009 2009 2010 2011

2009
 

Tur 2009: Fisk på krogen

Turarrangør: Morten Gedde

Location: Bolmen

Deltagere:
Søren Bundmede (SB)
Morten Gedde (MG)
Rasmus Wildlife Monsen (RWM)
HC LandRover Bus (HCLRB)
Allan RG (ARG!)

Billeder her: link

http://billeder.hnfisk.dk/#2

Der kom fisk på krogen! Fiskestatistiken blev sprængt!!! Rekordstor fangst: 19 fisk i alt (hvormange der blev fanget flere gange vides ikke :) Sikke en bedrift af de gæve fiskere. Bundmedeteknikken sejrede endnu engang. Fiskearterne var brasen og skalle. Flotte fisk.

Turen løb af stablen den 4.-6. september 2009 med afgang fra Birkerød fredag kl. 15. 

Se videoen: Land Rover bussen ankommer

Herligt vejr - afgang i dagslys - dette blev dog vekslet til mørke inden location var fundet (som traditionen foreskriver). Turens oprindelige location - søen Kösen - blev efter grundig rekognoscering droppet pga. siv, lavt vand, landbrug og feriehuse langs hele søbredden! Heldigt for os, var Bolmen - Sveriges 10. største sø - ikke så langt derfra. Bolmen blev et herligt gensyn, idet HN Fisk på debut turen i 2002 også fiskede i det stille vand.

 Adgangen til location blev det vildeste terrænkørsel i foreningens historie! Takket være en veludrustet LandRover Bus, rutineret chauffør HCLRB, adræt co-driver SB og stillesiddende dødvægt i bussen (de trætte fædre ARG! og RWM) blev bussen dygtigt parkeret på kanot-lejrpladsen på koordinaterne 56.835491 N, 13.612980 E. Super godt arbejde!

 Location: 56.835491 N, 13.612980 E


Vis stort kort

Bålet blev tændt, brændet blev hentet, øllerne åbnet (HCLRB var bagud), slagterpølserne grillet og RWM faldt i søvn. Med andre ord: Vi var ankommet :-) Lørdag startede med pandekager på bål, havregrød (fiber er godt for maven), drikketid, fiskeri lidt op ad dagen, frisk luft, ... - og så skete det. Den flotte snotbrasen blev hevet op fra bunden første gang. Vejret var omskifteligt, men pænt det meste af tiden, og snørerne blev i vandet for at maksimere fangsten. Og sikke en fangst. Hurtigt kom RWM foran i kapløbet om sejren med 2 fisk. Han følte sig sikker – sikkert baseret på tidligere års magre fangst – men fisken bed godt til Vedde-ormen, som var på krogen. Kun SB og MG syntes hægtet af i toppen – men vigtigere er det jo også, hvem der ender i bunden…

Se videoen: Allan lander en fisk (skalle)  

Pandekager blev nydt og øllet drukket. Undervejs kom en svensker forbi (en lokal bonde) og fik betaling for vort ophold. Vinen blev åbnet til den lækre mørbrad i flødesovs med hjemmedyrkede kartofler (Kr.E) – Helgas hofret (heldigvis uden bønner!).

 Søndag var præget af intenst finale-fiskeri for at undgå bundpladsen. Dog var der også tid til drikketid og frokost. Som bonus eftermiddagsmad smed SB en dejlig dyrekølle på bålstedet og et læs pølser. Lækker spise i september solen! RWM endte à point med HCLRB – 5 flotte fisk – og ARG! halede hele 7 stk. i land. Til slut endte bundopgøret med 1 fisk til både SB og MG. Terningekastet, som stod i Kr. Eskilstrup, afgjorde at vintertræf 2010 afholdes i Vedde (Verdens Navle).

Tak for en kanon tur med kanon fangst.

MG


 

Send mail to HN Fisk with questions or comments about this web site.
Last modified: marts 12, 2010