Home Up 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 Bonustur 2009 2009 2010 2011

2004
 

Tur 2004: Ronneby Å

Turarrangør: Rasmus Skalle
Sponsor: Fernet Branca

Tour-beretning 2004 - Ronneby Å

Af RW 

Fredag

Pga. et mindre (!) uheld med næsten ukendt årsag blev ANFGH afhentet på Australiensvej kl. ca. 16.40 for at blive halvbåret med krykker ned i RW’s lækre bil. Herefter gik turen mod Tværvangen for at mødes kl. 17.00 med MMGH og SKSGS samt en gæst – Karsten P. SKSGS kørte i sin spand med MMGH og KP.

Efter lidt rådslagning blev årets temasang uddelt (Do you know the way to …..) og bilerne blev sat i gear.

Da årets turleder har ufattelig god stedsans og hans co-driver er et fantastisk kortgeni gik køreturen dette år direkte mod målet (modsat de forrige års mange ”genveje”). For fuld musik, lidt snorken (Karsten P) var vi nu på vej.

Efter ca. 1½ times køretur (eller var det 2 timer og lidt til ?) var vi fremme ved Ronneby Å i dagens sidste solskinsstråler. Efter en kort rådslagning kørte vi ad en lille grusvej langs vestsiden af åen. Lidt senere fandt vi et perfekt sted for lejrplads (ca. 50 m fra vejen og 50 m fra åen).

I bælgravende mørke tog vi en sofa ind til ANFGH (I ved hvorfor…) og øl, mad, øl, vin, spiritus, fiskegrej, telt, øl mv. Så spiste vi indianerkano, sang, hyggede os, røg cerutter, drak øl, sov……

Lørdag

Meget meget tidligt (kl. 9?) spistes morgenmad og fiskegrejet blev trukket frem. Sandsynligvis pga. svigtende fangst de forrige år havde ANFGH og MMGH indkøbt nyt fiskeudstyr J. Alle skiltes sammenbidt fuldt koncentreret om at fange fisk i spandevis. Kun SKSGS og KP dryssede ned i vandkanten for at hygge sig om en pils eller to eller tre eller fire eller…

MMGH havde sin store dag og fangede årets (og klubbens) største fisk, en gedde – se selv fotoet. Og ANFGH begyndte at få troen tilbage efter fangst af et par småfisk (skaller?) … måske det rigtige udstyr alligevel hjælper lidt.

Solen skinnede og fuglene sang og livet var daajligt. Selv frokosten var med det hele inkl. snaps og andre gibbernakker. Det blev erfaret, at Fernet Branca er et vidundermiddel mod mavesmerter. Dog kan der pludselig opstå visse bivirkninger; eller var det bare et nærmere studie af skovbunden og å-bunden?

Hen under aften fandt vi tilbage til lejren for at få gang i lidt mere røg, bål og maden. Som det fremgår af statistikken med overvældende stort fangstheld. Middagen (brændende kærlighed) var uovertruffen.

Søndag

Søndag blev der fisket lidt mens andre plejede deres legemsdele og

Efter frokost ca. ved 14-tiden fandt vi igen tilbage til bilerne og Danmark. Inden havde MMGH og RW dog tvættet sig lidt i åen – måske de andre skulle overveje det samme en anden gang (?).

Årets vindere:

MMGH (4 inkl. kæmpegedde) og RW (4)

Årets kok:

SKSGS

Hvor ligger Ronneby?

Klik her

Billeder

  • MMGHs billeder: Klik her
  • RWs billeder: Klik her

 

Send mail to HN Fisk with questions or comments about this web site.
Last modified: august 30, 2009