Home Medlemmer Ture Regler for afbud Tabermiddage Statistik Pakkelister

Medlemmer
 

Men hvem er vi egentlig?

Søren ’Knaldperle’ Smed Godt Sørensen

                      Han medbringer hvert år en gigantisk parasol med drømmeseng under, således at han kan drømme sødt og trække de store torsk i land. I daglig tale går Sørens soveplads under navnet 'løveburet'.

Søren er i sin fritid Smed i Vedde (verdens navle).

Rasmus ’Wildlife’ Holmer

                      Rasmus tjente penge i den norske olieindustri men er heldigvis returneret til DK, hvor han muntrer sig i Skovtursstyrelsen. Rasmus fangede som den eneste i 2002 ingen fisk(!) og måtte derfor tilberede en delikat fiskemiddag til foreningens resterende medlemmer. I 2003 havde Rasmus større succes og endte på en flot andenplads. Rasmus har siden mest gjort det i skaller.

Som det ses på billedet kan RW godt være meget træt.

Mjorten 'Mindsten' Gersborg-Hansen

                      Mjorten har fra tidligere ikke den store fisker-erfaring, men er kommet hurtigt efter det. En flot fisk blev det til i 2002, mens der ikke var bid på stangen i 2003. 2004 blev efter en større investering i nyt udstyr Mjortens gennembrud med den største fisk fanget i HNFisks historie.

Morten er webmaster for denne dejlige hjemmeside.

AllanD ’ARG!’

                      AllanD gik glip af vores første tur i 2002 pga. forkerte prioriteter (noget med USA og en bar i Montana...) Derfor var turen 2003 hans debut, men det var en tvivlsom en af slagsen. Allan fangede på trods af veludført arrangørarbejde nemlig ingen fisk!  Siden har han dog taget revanche...

Allan har en forkærlighed for GIROKORT, som han gerne modtager med posten.

 

H C ’Land-Rover Bus’ Sørensen

                      H C debuterede i 2006 med en markant lyst til wildlife og liv i det fri. Dog holdt han sig pænt i baggrunden da fiskeriet begyndte - på trods af funklende nyt grej indkøbt til formålet. I 2007 sprængte H C statistikken med en flot dublet!

 

Send mail to HN Fisk with questions or comments about this web site.
Last modified: august 30, 2009